hort

Hi ha 12 productes.
A Urbacultiving som uns apassionats del cultiu a casa, per això, comercialitzem tot tipus de productes com hort que t'ajudarà a començar a consumir els teus propis productes sense intermediaris i amb un control total del seu procés.
Els horts urbans són cada vegada més presents en totes les ciutats gràcies a les taules de cultiu, aquestes necessiten poc espai i sol ésser suficient el disponible en la majoria de balcons, per petits que aquests siguin.
Disposar d'un hort urbà, per a alguns, és una simple afició que els ajuda a relaxar-se, per d'altres, és un estil de vida, ja que, prefereixen menjar les seves pròpies hortalisses i verdures cultivades de manera ecològica tenint la certesa que està menjant productes 100% naturals sense pesticides.
En els horts urbans, igual que en els horts tradicionals, els substrat és un element clau per el correcte creixement de les verdures i hortalisses que s'hi cultiven. La naturalesa aporta als horts una sèrie de beneficis que, per desgràcia, a les taules de cultiu no s'hi donen, motiu per el que el substrat ideal per als horts urbans sol ésser una composició específicament dissenyada per aquests, el més habitual sol ésser una mescla de humus de cuc que aporten nutrients necessaris mesclats amb fibra de coco, aquesta permet reduir la evaporació del reg i la compactació del substrat que sol aparèixer per els regs.
Vine a veure'ns a la nostre botiga de Barcelona per rebre una atenció personalitzada sobre hort, terra ecològica d'hort urbà , hort urbà de fusta , comprar taula cultiu Barcelona , terra ecològica d'hort urbà, taula de cultiu , taula d'hort urbà , hort , curs hort ecològic i resoldre qualsevol dubte que puguis tenir amb tot allò relacionat amb els horts urbans, el seu manteniment.... A més, a la nostre botiga física, tenim alguns productes més, sobretot, aquells que són peribles o fràgils.
0 Comentari (s)

Kit Hort Urbà de fusta 60cm x 80cm x 80cm amb substrat

128,50 € 131,50 €
En Stock
198,40 € 206,40 €
Oferta! Afegir al cistell
0 Comentari (s)

Kit Hort Urbà de fusta 80cm x 120cm x 80cm amb substrat, llavors eco i manual de cultiu d'hort urbà! Tot el que necessites per a iniciar a casa el teu hort urbà 

198,40 € 206,40 €
En Stock
0 Comentari (s)

Kit Hort Urbà galvanizat lacat color marró 150cm x 50cm x 85cm amb substrat! Tot el que necessites per a iniciar a casa el teu hort urbà 

202,40 € 206,40 €
En Stock
0 Comentari (s)

Kit Hort Urbà galvanizat lacat color marró 150cm x 75cm x 85cm amb substrat, llavors eco i manual de cultiu d'hort urbà! Tot el que necessites per a iniciar a casa el teu hort urbà 

235,50 € 245,50 €
En Stock
0 Comentari (s)

Kit Hort Urbà de fusta 60cm x 40 cm x 40cm Tot el que necessites per a iniciar a casa el teu hort urbà 

59,90 €
En Stock
0 Comentari (s)

Taula de cultiu d'hort urbà de fusta tractada, fabricada amb fusta de pi de primera qualitat. Apta per a l'ús en exterior sense vernís.   Taula d'hort urbà: Disponibles en tres mides segons necessitats.

Des de: 106,00 €
En Stock
0 Comentari (s)

Taula de cultiu d'hort urbà galvanitzada, també disponible amb opció acabat capa de lacat color verd o marró.

Des de: 150,80 €
En Stock
0 Comentari (s)

Taula de cultiu d'hort urbà amb acabat capa de lacat color verd. 

Des de: 171,26 €
En Stock
0 Comentari (s)

Taula de cultiu d'hort urbà amb acabat capa de lacat color marró.

Des de: 171,30 €
En Stock
Mostrant 1 - 9 de 12 items