terra per hort urbà

Hi ha 8 productes.
a Urbacultiving trobaràs diferents tipus de terra per hort urbà. La correcte elecció del substrat, és probablement, la decisió que més cura s'ha de tenir quan volem començar a cultivar a casa.
En els darrers anys s'ha convertit en un fet habitual veure horts urbans als balcons de les grans ciutats, això és degut als horts urbans o taules de cultiu, aquestes permet gaudir de l'experiència de cultivar a casa sense la necessitat de disposar d'un gran espai.
Els horts urbans s'han popularitzat en els darrers temps gràcies a que aquests es comercialitzen en un format de taula que ocupen poc espai, permeten posar-los als balcons de la immensa majoria de pisos, per petits que aquests siguin.
En els horts urbans, igual que en els horts tradicionals, els substrat és un element clau per el correcte creixement de les verdures i hortalisses que s'hi cultiven. La naturalesa aporta als horts una sèrie de beneficis que, per desgràcia, a les taules de cultiu no s'hi donen, motiu per el que el substrat ideal per als horts urbans sol ésser una composició específicament dissenyada per aquests, el més habitual sol ésser una mescla de humus de cuc que aporten nutrients necessaris mesclats amb fibra de coco, aquesta permet reduir la evaporació del reg i la compactació del substrat que sol aparèixer per els regs.
Vine a veure'ns a la nostre botiga de Barcelona per rebre una atenció personalitzada sobre terra per hort urbà, hort urbà de fusta , taula de cultiu , taula de cultiu de fusta , hort, comprar hort urbà , terra per hort urbà , hort , taula i resoldre qualsevol dubte que puguis tenir amb tot allò relacionat amb els horts urbans, el seu manteniment.... A més, a la nostre botiga física, tenim alguns productes més, sobretot, aquells que són peribles o fràgils.
0 Comentari (s)

Substrat per a hort urbà. Quantitat per a les Taules de cultiu galvanitzada o lacada de 50cm x 75cm

23,40 €
En Stock
0 Comentari (s)

Substracte per a hort urbà. Quantitat per a Taules de cultiu de fusta de 60cm x 80cm

25,50 €
En Stock
0 Comentari (s)

Substracte per a hort urbà. Quantitat per a Taula de cultiu galvanizada o lacada de 150cm x 50cm

35,10 €
En Stock
0 Comentari (s)

Substrat per a hort urbà. Quantitat per a Taules de cultiu de fusta de 120cm x 80cm

37,00 €
En Stock
0 Comentari (s)

Substrat per a hort urbà. Quantitat per a Taules de cultiu galvanitzades o lacades de 150cm x 75cm

50,80 €
En Stock
0 Comentari (s)

Substrat per a hort urbà. Quantitat per a Taules de cultiu de fusta de 200cm x 80cm

64,10 €
En Stock
0 Comentari (s)

FIBRA DE COCO: La fibra de coco es un componente del sustrato de un huerto urbano muy adecuado ya que destaca por su capacidad de retención de agua, pH neutro y ligereza. Nosotros tenemos tacos de fibra coco deshidratado de 10 y/o 70 litros.  

Des de: 8,90 €
En Stock
0 Comentari (s)

Disponibilitat en sacs: * Sac petit: 6 litres que corresponen a 4 Kg* Sac mitjà: 25 litres que corresponen a 15 Kg * Sac gran: 40 litres que corresponen a 25 Kg

Des de: 4,00 €
En Stock
Mostrant 1 - 8 de 8 items